Thursday, September 4, 2014

Murni Discovery

Entri makanan lagi, kali ni nak review makanan kat restoran baru buka di Seksyen 7, Shah Alam. Restoran yang diberi nama Murni Discovery.
Boleh makan nasi lemak kukus, roti, mee dan western food di sana.
Menu kami? 
  • Mee Raja Chicken Chop 
 Taste good and big portion, siap tapau bawa balik.
  • Nasi Goreng Napoleon
Nasi goreng dihidangkan bersama keropok, kentang goreng, ayam napoleon (sosej disaluti isi ayam dan digoreng bersama serbuk roti) beserta sos lada hitam dan sos cili.
  •  Milo Dinasour
Cawangan di Seksyen 7, Shah Alam ni lokasinya tak berapa best bagi saya, memang dekat I-City tapi sebelah kuil pulak. Boleh tengok lokasi lain Murni Discovery pada gambar di bawah.


3 comments :

Nad MamaZN said...

oooo klu lalu federal hiway mmg akan nampak kedai ni kan? corner lot kan? bulan puasa aritu penuh org kst kedai ni..dia ada wat buffer ramadhan kot

gloria abdullah said...

Restoran ni asal lalu je ptg2 mmg penuh org...mungkin patut try

Cinta Zakirah said...

Ya, boleh nampak kalau lalu kot Federal Highway..betul tu MamaZN, corner lot, dekat kuil tu.
Gloria, tak rugi try..memang ptg2 balik keja nampak ramai orang lepak situ.

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com