Friday, February 28, 2014

Hantar Kenderaan Dari Semenanjung Ke Sabah, Sarawak, Sibu & vice versa

Assalamualaikum..

Pening kepala macam mana nak hantaq kereta p Sabah, Sarawak atau Sibu atau dari sana nak bawak balik ke Semenanjung? Ni saya nak share sikit info yang mungkin dapat menyelesaikan kekusutan anda. Syarikat DNA Trans Services menawarkan perkhidmatan menghantar kenderaan, tak kira motosikal, kereta, van, lori, jentolak dan lain-lain dengan harga yang berpatutan. Servis penghantaran melalui jalan air, iaitu menggunakan kapal roro, yang besaq gedabak. InsyaAllah dijamin selamat.

Untuk pertanyaan harga dan maklumat lanjut, anda boleh menghubungi Che Mat di talian 0168777875 atau layari http://dnatransservices.blogspot.com/

Info DNA Trans Services :

DNA (Dengan Nama Allah) Trans Services adalah syarikat yang berdaftar dengan r.o.c, hak milik orang Melayu Islam.

14 comments :

Jay Ar said...

Info yg bagus buat mereka yg memerlukan khidmat sedemikian....

noor said...

Salam nak tnye, ok dan boleh dipercayai ke? Puan pernah guna prkhmatan dorang?

Cinta Zakirah said...

Waalaikumsalam Noor,

Perkhidmatan boleh dipercayai. Jika berlaku kelewatan atau masalah berkaitan, pelanggan akan diberitahu. Pihak DNA akan follow up dengan pelanggan sehingga kenderaan selamat sampai.

Suami saya gunakan perkhidmatan DNA Trans..service ok & reasonable price.Harap membantu Puan Noor

ssazrei said...

As salam.Sy kat bangi nak hantar kete ke kk.klu isi Barang dlm kete tu boleh ke.x hilang ke.kena caj ke kalau ambil kat bangi.

Cinta Zakirah said...

Wsalam ssazrei, ada baiknya awak hubungi pihak DNA Trans Services utk maklumat lanjut. 0168777875

aienichkun said...

Salam...
Sy nk anto motor sy ke kk... DNA ada servis amik motor dr rumah ke? Kalu diaorg leh amik motor sy dr rumah alangkah bagusnya....

Ag.jamal Wahap said...

Nk hantar kereta ke kk? Kos tinggi ke?

Siti Aminah said...

Salam..saya nk pos motor dr kuching ke pahang..bape kos pghntrn?

Cinta Zakirah said...

Asalamualaikum..

Hubungi DTS Team di talian 016-8777875. Semoga dapat membantu anda.

Syuk Hussain said...

Sy nk pos motor dari penang ke miri mcm mna proses? Kosnya berapa?
Syukri-0194569270

Syuk Hussain said...

Sy nk pos motor dari penang ke miri mcm mna proses? Kosnya berapa?
Syukri-0194569270

AHMAD MOHAMMAD said...

Pos kereta Dan motor Dari KL to KK berapa kosnya

AHMAD MOHAMMAD said...

Pos kereta Dan motor Dari KL to KK berapa kosnya

farah hani mazni said...

Assalamualaikum. Kalau nak hntar kereta dlm kwsn semenanjung mlaysia juga blh tak? Means nk hntr dari johor ke klntn.

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com