Thursday, September 26, 2013

Hans Isaac Renung T#t#>l Neelofa

Tengok tajuk pun dah segan..huhu. Jumpa entri ini kat limauais.com mengenai gambar di bawah ini.


Err..Hans Isaac merenung nasi lemak seringgit Neelofa atau merenung tangan kiri Neelofa yang tersalah parking?


3 comments :

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

Jay Ar said...

Bila le agaknya bujang terlajak ni nak kawin agaknya. Kalau dah kawin tak payah lagi jeling2 nasi lemak seringgit orang punya huhuhuhu...

Cinta Zakirah said...

Waalaikumsalam, InsyaAllah

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com