Wednesday, September 18, 2013

Raikan Raya Dengan Wall's Selection

Baru-baru ni Wall's ada perkenalkan 2 perisa baru aiskrimnya iaitu Wall's Selection Hershey's, ala aiskrim campuran dengan Coklat Kisses tu dan Wall's Selection Oreo campuran aiskrim dan Biskut Oreo. Bagi memperkenalkan dua perisa baru ni, pihak wall's ada menganjurkan program "sampaikan salam maaf kepada yang tersayang," ada dalam web ini http://www.huntfortheotherhalf.com.my/  Macam comel je kan. So sesiapa yang bertuah akan menerima seunit aiskrim daripada pihak Wall's.

Nak dijadikan cerita saya pun join jugak program ni, ala program free masuk je la bukan susah pun just taip wishes dan send. Malam tadi call mak, dia pun bercerita la, ada kad sampai kat rumah tadi, atas nama mak, hang ada hantaq kad raya ke? Kad aiskrim katanya. Saya macam pelik, tahun ni rasa tak hantar kad raya kat sapa-sapa pun, pastu minta adik bacakan. Hehe..baru ingatan mai balik..hahaha.
Pic. blurr sikit, adik snap pakai henpon cap ayam & send to wechat.


http://www.huntfortheotherhalf.com.my/#sthash.DBFoUTmx.dpuf
http://www.huntfortheotherhalf.com.my/#sthash.DBFoUTmx.dpuf
http://www.huntfortheotherhalf.com.my/#sthash.DBFoUTmx.dpuf
http://www.huntfortheotherhalf.com.my/#sthash.DBFoUTmx.dpuf
http://www.huntfortheotherhalf.com.my/#sthash.DBFoUTmx.dpuf
Apakah ucapan maaf yang saya sampaikan itu? Saya pun tak ingat dah apa yang saya tulis, tapi bila adik send semua ucapan saya tu..sengih je lah, siap tulis I Love U Mak! Hehe..segan nak kongsi kat sini.

Aiskrim Wall's Selection ni sedap, saya selalu juga beli Fruit Salad  dan Strawberry Cheesecake, mesti Aiskrim Hershey's ni lagi sedapkan sebab cekelat kisses hershey's tu pun sedap.

1 comment :

Jay Ar said...

Wall memang jenama aiskrim yg sentiasa diingati....

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com