Saturday, August 24, 2013

Beraya di The Boulevard Hotel, Mid Valley

Jamuan Hari Raya Neura Group di Wild Rice Restaurant, Level 9 The Boulevard Hotel, Mid Valley, Kuala Lumpur. Layan gambar je lah...

Sambal belacan, sambal kicap, cincalok, budu.

Kerabu Station

Dessert Station
Cantik tapi taktau apa rasa sebab time saya makan tu benda ni dah habis
Tables arrangement

Belum ada orang, kita bergambar dulu..


Deco di buffet line

Rojak buah, takdan aku nak makan dah habis..mai awal balik lambat tapi takdan nak makan..sapa nak jawab?

Air Sirap Selasih dan Tebu yang manis tahap nak bagi diebetis..mujur depa adjust lepas dibagitau.

Ketupat palas, nasi impit, kuah kacang & serunding disini

Harus ada sate daging dan ayam
Setiap tahun, jamuan raya buat kat sini tapi tahun ni tak tau kenapa pihak Wild Rice Restaurant boleh lupa kambing golek, menu wajib setiap tahun..pelik! Tak dapatlah kami semua makan kambing golek.








Please pray 4 Egypt




1 comment :

Nisa said...

Terliur mak tengok.

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com