Friday, October 4, 2013

Sofa Lain Dari Yang Lain

Preview picture sofa-sofa pelik dan comel pada abad ini..hehe. Ada yang teruja nak duduk ada yang geli-geleman nak duduk di atasnya. Semua gambar dipetik dari Google.

 Cantikkan sofa ni..bentuk permandangan gunung, air terjun dan salji lagi..

 Sofa telOq wei..cantik tapi macam tak yakin ja..hehe

Ni kalo boss IKEA tengok ni marah dia, tapi kreatif gak la sapa yang buat gini, majalah IKEA je kot jadi kerusi..tapi depa yang kaw-kaw punya kumpul majalah IKEA baru boleh dapat sofa gini kot.

Nindia..bela ulaq banyak2, kumpul-kumpul semua boleh buat sofa wei..hehe..sofa kat atas ni nampak macam real ja ulaq tu...

Macam-macam bentuk dan rupa ada, pelik-pelik..haha. Sanggup ka nak beli sofa macam ni letak kat living room? Kalo saya pikiaq 10 kali gak la..

1 comment :

Jay Ar said...

Terlampau kreatif la depa nie, sampai tak gamak nak duduk pulak...

Copyright© All Rights Reserved cintazakirah.blogspot.com